Gyengénlátók részére
 
  Választások
  Eseménynaptár
  Üvegzseb
  Közérdekű adatok
  dorogi magazin
  Hírek
  Városháza
  Intézmények
  Önkormányzatok
  Dorogi Többcélú Kistérségi Társulás
  Civil szervezõdések
  Egyház
  Sport
  Közterület-felügyelet
  Kommunál-Junk Kft.
  Külkapcsolatok
  Telephelyek
  Üzletek
  Szálláshelyek
  Piacok
  Megtiltott szolg. tev. nyilvántartása
  Nyilvántartás a bevásárlóközpontokról
  Nyilvántartás a helyi termelői piacokról
  Rendezvénytartási engedélyek
  Nyilvántartás a nem üzleti célú szálláshelyekrõl
  Kitüntetettek
  Közhírré Tétetik Dorogon
  Közadatkereső
 

Városmarketing gyémánt védjegy
Frissítve: 2016. június 09 20:23:41 Oldal ajánlása ismerõsömnekOldal tartalmának nyomtatása

„Városmarketing gyémánt díj 2016" védjegyet kapott Dorog.

A Magyar Marketing Szövetség az idén immár második alkalommal írta ki szakmai pályázatát, amelynek eredményeként a sikeres városmarketing tevékenységet folytató városokat ismerték el, a „Városmarketing gyémánt 2016" védjegy elnyerésével.

Keresték és díjazták a városok, települések fejlesztése, ismertségük és elismertségük növelése érdekében megvalósított sikeres marketingprojektjeit, kampányait, rendezvényeit, a szakmailag profi marketingmegoldásokat.
Az Országos Városmarketing Díj célja, hogy a városok fejlesztésében egyre fontosabbá és egyre intenzívebbé váló marketingtevékenységre, annak sokszínûségére, eredményességére felhívja a figyelmet, a sikeres, hatékony marketing-megoldások elismerésével és azok széleskörû népszerûsítésével hozzájáruljon az igényes, szakmailag helyes gyakorlat elterjedéséhez, segítse a tapasztalatcserét, s benne a városok vezetõi, szervezetei és a marketingesek közötti együttmûködést.

Egy jó városmarketing tevékenység pozitív hatással van az ott élõk mindennapjaira, a város ismertségére és megítélésre.

Hat kategóriában lehetett pályázni, a 2015. január 1. és 2016. február 28. között megvalósított aktivitásokkal. A pályázó szervezeteknek be kellett mutatniuk a megvalósított marketingtevékenység elõkészítésének, megvalósításának és eredményessége értékelésének folyamatát.

A szakmai zsûri a marketing munka szakmaiságát, hatékonyságát és hatásosságát ismerte el a Városmarketing gyémánttal, a szakmailag kiváló marketing védjegy odaítélésével.

A nyertesek díja a szakmai elismerõ cím, védjegyhasználat mellett az Országos Városmarketing Díj honlapján, a médiatámogatókon, a díj kampányán keresztüli népszerûsítés, ismertség-növekedés is.

A nevezési határidõ: 2016. május 9. volt.

Dorog Város Polgármesteri Hivatalának Városmarketing Irodája a Dorog Város Képviselõ-testülete által támogatott RETRO térségi mûvészeti pályázat és összmûvészeti fesztivállal, annak hatékony marketing megoldásaival pályázott Rendezvény-esemény kategóriában a Városmarketing gyémánt díjra. A Magyar Marketing Szövetség, mint a szakma legmagasabb szintû szervezetének vezetõibõl összeállított zsûri ítélete alapján Dorog városa bebizonyította, hogy aktív városmarketing tevékenységet folytatott az elmúlt esztendõben.

A Magyar Marketing Szövetség csatoltan megküldte a „Városmarketing gyémánt" elismerés elektronikus védjegyét. A város kommunikációs tevékenysége során a logó számos felületen, kommunikációs csatornán használható, mint honlap, hírlevél, email üzenetek, közösségi média, online és offline hirdetési felületek, stb.
A pályázat díjátadójára május 31-én a Márkamonitor Márkasztorik konferenciája keretén belül került sor.

A díjat Madarász Tímea a dorogi Városmarketing Iroda vezetõje vette át.

 

Oldal tetejére ugrás
 

  IVS
  Keresés
  Időjárás
  Várostérkép
  http://www.dorog.hu/index.php?oldal=1772  
 
 
Impresszum | Médiaajánlat | Elérhetőségek
  Oldal tetejére ugrás
Digitexx Multimédia
Digitexx Multimédia