Gyengénlátók részére
 
  Választások
  Eseménynaptár
  Üvegzseb
  Közérdekű adatok
  dorogi magazin
  Hírek
  Városháza
  Intézmények
  Önkormányzatok
  Dorogi Többcélú Kistérségi Társulás
  Civil szervezõdések
  Egyház
  Sport
  Közterület-felügyelet
  Kommunál-Junk Kft.
  Külkapcsolatok
  Telephelyek
  Üzletek
  Szálláshelyek
  Piacok
  Megtiltott szolg. tev. nyilvántartása
  Nyilvántartás a bevásárlóközpontokról
  Nyilvántartás a helyi termelői piacokról
  Rendezvénytartási engedélyek
  Nyilvántartás a nem üzleti célú szálláshelyekrõl
  Kitüntetettek
  Közhírré Tétetik Dorogon
  Közadatkereső
 

Elektronikus ügyintézés
Frissítve: 2020. július 20 10:32:40 Oldal ajánlása ismerõsömnekOldal tartalmának nyomtatása

ARAMISZ_180604.jpg 

 

 

Elektronikus ügyintézés itt indítható:

 

Elektronikus Fizetési Szolgáltatással kapcsolatos tájékoztató EFER  itt letölthető  2020.03. 10.

ELEKTRONIKUS ÜGYINTÉZÉSSEL KAPCSOLATOS TÁJÉKOZTATÓK   itt letölhető 

 

 

 Tisztelt Ügyfeleink!

Adóügyintézés esetén, a folyószámla Egyenlegértesítőben szereplő túlfizetéseknél, az átvezetést illetve visszatérítést, legyenek szívesek az elektronikus ügyintézés menüpontból indítani, és a "Kérelem túlfizetés átvezetésére és/vagy visszautalására" elnevezésű nyomtatványon beküldeni. 

 


 

NYILATKOZAT ÁTLÁTHATÓSÁGRÓL 

 

 

 

Ezúton tájékoztatom, az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény (Áht.) 41. §. (6) bekezdése alapján a kötelezettségvállaló önkormányzat vagy költségvetési szerv az átláthatóság ellenőrzése céljából jogosult az átláthatósággal kapcsolatos, Áht. 55. §-ában meghatározott adatokat kezelni.

 

Az Áht. 55. §-ában meghatározott adatok kezelése érdekében - az államháztartásról szóló törvény végrehajtásáról szóló 368/2011. (XII.31.) Korm. rendelet (Ávr.) 50. §-ában foglaltakra is tekintettel - nyilatkozattevő az alábbi nyilatkozatot teszi. 

 

Fentiekre tekintettel ezúton kérem, hogy az alábbi linken megtalálható formanyomtatványt, a rendelkezésre bocsátott kitöltési segédletben foglaltak figyelembe vételével kitölteni és  megküldeni szíveskedjen!

 

A nyilatkozat itt letölthető:

 

A kitöltési útmutató itt letölthető:    

 

 


   

Tájékoztató elektronikus ügyintézésről

Dorog Város Önkormányzata az elektronikus ügyintézés és a bizalmi szolgáltatások általános szabályairól szóló 2015. évi CCXXII. törvénynek (a továbbiakban: törvény) megfelelően biztosítja a törvényben meghatározott esetekben a természetes személyeknek az elektronikus ügyintézés lehetőségét.

 

A törvény 9.§(1) bekezdésében meghatározott szervek és személyek a bekezdésben meghatározott kivétellel elektronikus ügyintézésre kötelezettek. 

Dorog Város honlapján a http://www.dorog.hu/ címen elérhetõ az elektronikus ügyintézéssel kapcsolatos felület .

Honlapunkon folyamatosan tájékoztatjuk az elektronikusan intézhető ügyekről, azokhoz szükséges feltételekről, az ügymenetről, a kitöltendő nyomtatványokról és azok hitelesítéséről.

 

Elektronikusan intézhető ügyek

- Az ügyfél – törvény, eredeti jogalkotói hatáskörben megalkotott kormányrendelet eltérő rendelkezése hiányában – jogosult az elektronikus ügyintézést biztosító szerv elõtt az ügyei intézése során ügyintézési cselekményeit elektronikus úton végezni, nyilatkozatait elektronikus úton megtenni.

 

- Nincs helye elektronikus ügyintézésnek azon eljárási cselekmények esetében, ahol törvény, eredeti jogalkotói hatáskörben megalkotott kormányrendelet az ügyfél személyes megjelenését vagy meghatározott okiratok másként nem pótolható benyújtását kötelezõvé teszi.

 

- Törvény, eredeti jogalkotói hatáskörben megalkotott kormányrendelet az elektronikus ügyintézés lehetőségét csak annyiban korlátozhatja, ha az eljárás során az ügyfél személyes jelenléte vagy valamely okiratok másként nem pótolható benyújtása elengedhetetlen.

 

- Nincs helye elektronikus ügyintézésnek olyan eljárás vagy eljárási cselekmény esetében, ahol ezt nemzetközi szerződés vagy az Európai Unió általános hatályú, közvetlenül alkalmazandó kötelező jogi aktusa kizárja.

 

- Nincs helye elektronikus ügyintézésnek olyan irat, okirat vagy más beadvány esetében, amely minősített adatot tartalmaz.

 


 

Oldal tetejére ugrás
 

  IVS
  Keresés
  Időjárás
  Várostérkép
  http://www.dorog.hu/index.php?oldal=1772  
 
 
Impresszum | Médiaajánlat | Elérhetőségek
  Oldal tetejére ugrás
Digitexx Multimédia
Digitexx Multimédia