Választások
  Eseménynaptár
  Üvegzseb
  Közérdekű adatok
  dorogi magazin
  Hírek
  Városháza
  Intézmények
  Önkormányzatok
  Dorogi Többcélú Kistérségi Társulás
  Civil szerveződések
  Egyház
  Sport
  Közterület-felügyelet
  Kommunál-Junk Kft.
  Külkapcsolatok
  Telephelyek
  Üzletek
  Szálláshelyek
  Piacok
  Megtiltott szolg. tev. nyilvántartása
  Nyilvántartás a bevásárlóközpontokról
  Nyilvántartás a helyi termelői piacokról
  Rendezvénytartási engedélyek
  Nyilvántartás a nem üzleti célú szálláshelyekről
  Kitüntetettek
  Közhírré Tétetik Dorogon
  Közadatkereső
 

Úszás és vízilabda (Dorogi Városi Uszoda)
Frissítve: 2018. február 06 20:22:59 Oldal ajánlása ismerõsömnekOldal tartalmának nyomtatása

Új-Hullám Sport Egyesület
2510 Dorog, Iskola u. 9-11.
Elnök: Várhegyi Ferenc
Adószám: 18618121-2-11
Web: ujhullamse.huAz Új- Hullám SE 2009 óta működteti úszó-és vízilabda szakosztályát. A klub utánpótlás neveléssel foglalkozik, fő célcsoportja az 5-16 éves korosztály. Az egyesület fő merítési bázisa az úszásoktatásban résztvevő gyerekek köre, de ezen kívül is szervez sportági toborzókat és fogadja a jelentkezőket. Az úszószakosztály vezetőedzője 2013-tól Tószegi Andor, az ország egyik legtapasztaltabb utánpótlás neveléssel foglalkozó szakembere. Korábban a BVSC-ben, Székesfehérvárott, Veszprémben és Vácott dolgozott, ahol számos korosztályos magyar bajnok és válogatott versenyzőt nevelt ki. A dorogi úszók az elmúlt években több megyei diákolimpiai aranyérmet nyertek, és rendszeres résztvevői az Országos Diákolimpiai döntőnek is. A szakosztály saját versenyeket is szervez, amelyek évről-évre egyre sikeresebbek. Célja, hogy a térségben meghatározó utánpótlás nevelő szerepet töltsön be az úszás sportágban.

 

A vízilabda szakosztály vezetőedzője 2012-től Györe Lajos, korábbi női utánpótlás válogatott szövetségi kapitány, az Európa-bajnok női felnőtt válogatott edzője, aki világ-és Európa-bajnok játékosokat nevelt, illetve edzett. Az egyesületnél dolgozik Szarvas Dávid, a klub első vízilabda edzője, valamint Tóth Andrea, világ-és Európa-bajnok játékos is.

 

A vízilabda szakosztály a Budapesti Vízilabda Bajnokságban, illetve a Duna Kupában versenyezteti csapatait. Fő célja, hogy térségi utánpótlás nevelő központtá váljon, és tervei között szerepel egy női csapat elindítása is.

 

Edzés helyszín: Dorog Városi Uszoda
Edzők:
Úszás: Tószegi Andor
Vízilabda: Tóth Andrea, Györe Lajos, Szarvas Dávid


Dorogi Városi Uszoda 

Cím: 2510 Dorog, Iskola utca
Telefon: 33/ 503-316, 503-315
Az intézmény saját honlapja:www.dorogiuszoda.hu

A 2007. évi Megbékélés Napján adták át az új városi uszodát. A Regionális Fejlesztés Operatív Program keretében egy 25x16méteres és egy 16x8 méteres tanmedence épült. A kiszolgáló épületben szauna, büfé, a tetején napozóterasz található még. Nyáron röplabda pálya is szolgálja a kikapcsolódást. A medencék a téli időszakban sátorborítást kapnak, így egész évben használhatók. A medencékben a víz hőmérséklete 26 C fok, a sátor alatt a levegő hőmérséklete 30 C fok. Az épületet és a medencéket mozgáskorlátozottak is könnyen megközelíthetik. Az előteret Végh Éva festőművész tűzzománc alkotásai díszítik, melyek Dorog bányászhagyományaira utalnak.
Az uszodában történik a dorogi óvodások és alsó tagozatosok tanrendbe illesztett úszásoktatása is, melyet a Don Pepe Új-Hullám Úszó és Vízilabda Iskola Kht. koordinál, és a tanórákon kívül is szervez úszó- és vízilabda tanfolyamokat.

Nyitva tartás
Naponta 6-21 óráig.
Pénztár nyitva tartás: 6-2030-ig.

Jegyárak
http://dorogisport.hu/uszodai-hirek/uj-arak-a-nipl-stefania-uszodaban

A délutáni úszójegy 17 óra után vehető igénybe!

 

Az uszoda 2 éves kor alatt ingyen látogatható!

 


 

Oldal tetejére ugrás
 

  IVS
  Keresés
  Időjárás
  Várostérkép
  http://www.dorog.hu/index.php?oldal=1772  
 
 
Impresszum | Médiaajánlat | Elérhetőségek
  Oldal tetejére ugrás
Digitexx Multimédia
Digitexx Multimédia