Az idén is pályázhatunk homlokzatfelújításra
Közügy
2021. febr. 24.

Az idén is pályázhatunk homlokzatfelújításra

Az érdeklődők április 20-ig adhatják be pályázataikat

„Dorog Város Év Homlokzat Felújítási Terve” címmel Dorog Város Képviselő-testülete és a Baumit Kft. az idén is pályázatot ír ki dorogi ingatlantulajdonosok számára. Immár 11. alkalommal, 2010 óta a pályázat célja, Dorog utcaképeinek javítása, színes, korszerű építési anyagok felhasználásával, harmonikus, tetszetős épülethomlokzatok megjelenítése.

Az elmúlt években tizenkét épülethomlokzat újulhatott meg, amelyekkel a bíráló bizottság megismerteti a városlakókkal a színvonalasnak ítélt portál homlokzat felújítást, a példamutató és követendő építészeti magatartást.

Pályázni bármely, Dorog Város teljes közigazgatási határain belüli épület utcával látható homlokzatával lehet, továbbá az utcai homlokzat burkolat minimum 80%-ának, a Baumit Kft. által készített, forgalmazott építőanyagnak kell lennie.

A pályázat részleteiről, feltételeiről további részletek olvashatók, illetve a jelentkezési lap elérhető a "Pályázati felhívások" között a www.dorog.hu oldalon.

A „Dorog Város Év Homlokzat felújítási Terve 2021” pályázat díjai:

1. díj: A pályaműben szereplő Baumit Kft. által készített, forgalmazott homlokzati alapozó, alapvakolat, nemesvakolat térítésmentes felajánlása és az egyéb Baumit Kft. által készített, forgalmazott építőanyag kedvezményes vásárlási lehetősége külön megállapodás szerint, a Baumit Kft. felajánlásával,

            800.000 Ft Dorog Város Önkormányzatának felajánlásával.

A Kiíró a díjak mellett külön elismeréseket adhat a bíráló bizottság döntése alapján.

A pályázat benyújtható személyesen vagy postai úton, tértivevényesen 2021. április 20-ig. Cím: 2510 Dorog, Bécsi út 79-81.

A beadási illetve postára adási határidő után érkező, hiányos, vagy a kiírásnak meg nem felelő pályázatot a bíráló bizottság nem bírálja el.

Eredményhirdetés és díjkiosztás:                             2021. május 28.

Nyertes pályaművek teljesítésének határideje:        2021. november 22.