Készül az öntözőrendszer, térkövezik a járdákat, hamarosan zárul a teke-beruházás
Közügy
2021. jún. 17.

Készül az öntözőrendszer, térkövezik a járdákat, hamarosan zárul a teke-beruházás

Jó ütemben haladnak a felújítások

Elkészült a pálya alatti fűtési- és az öntözőrendszer a Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadionban. A beruházás munkálatai jól haladnak, a tervek szerint kora őszre újulhat meg a sportlétesítmény A 36 méter magas térvilágító oszlopokon 30-30 reflektor világítja majd be a pályát. Jelenleg a talajfeltöltési munkálatok zajlanak, amelyet a szintbeállítások követnek. A pályatestet övező térkövezés szintén készül. Július elején elkezdődhet a füvesítés.

A Mária utca felújítása az ütemtervnek megfelelően halad. Elkészült a Rákóczi utcai parkolók és járdaszakasz kialakítása. Ezekben a napokban a Mária utca mindkét oldalán a régi járdákat felbontják, majd térkövezik. Elkezdődött az új parkolók kialakítása a Mária-házzal szemben. A járdaépítéssel párhuzamosan elhelyezik a beültetendő növények locsolásához szükséges csepegtetőrendszert.

A művelődési házban kialakítandó új közösségi tér, a tekepálya kivitelezése utolsó üteméhez érkezett. Jelenleg a pályaszerkezetek beépítése zajlik. A műgyantaburkolat elkészült, a melegburkolat, a szőnyegezés a napokban befejeződik, ahogy a mosdó- és öltözőhelyiségek kialakítása is. Megkezdődtek a bútorok beszerelési munkálatai. A dekorációs elemek műhelymunkálatai is folyamatban vannak.