Rétesek, ajándékok, ovisok az idősek karácsonyán
Kultúra
2013. dec. 12.

Rétesek, ajándékok, ovisok az idősek karácsonyán

Régi hagyomány városunkban, hogy az önkormányzat év végén köszönti a 75 éven felüli dorogiakat. Összesen 838-an kaptak háromezer forintos ajándékutalványt a várostól, közülük sokan, mintegy kétszázan elfogadták a városvezetés adventi műsoros estre szóló meghívását is december 11-én.

 

kosz.JPG

 

Dr. Tittmann János polgármester köszöntötte a József Attila Művelődési Házban a megjelenteket. – Mindenféle ünnepünk közül kiemelkedik a karácsony, amely a szeretet mindenki által elfogadott szimbóluma. Az intenzív kapcsolatban, a szeretetben benne van a kritika, az elfogadás, a megbocsátás képessége is. Kívánom, hogy legyen még sok erőnk ahhoz, hogy hosszú ideig szeressük egymást! – majd kellemes ünnepeket kívánva zárta mondandóját a városvezető.

 

bet.JPG

 

Csodálatos műsorral készült a Petőfi óvoda a szépkorúak karácsonyára. A gyermekek betlehemeztek, míg az óvónők zenekara és kórusa karácsonyi dalokat adott elő. A ráadást kérő taps után közös énekléssel zárult a műsor.

 

poz.JPG

 

A karácsonyi délutánon a pogácsák, rétesek és üdítők elfogyasztása közben jó lehetőség nyílt a régen nem látott volt kollégák, ismerősök megszólítására is.

 

taps.JPG