Ismét sprinteltek
Sport
2012. szept. 24.

Ismét sprinteltek

Már 15. alkalommal rajtolt el a környékbeli ifjúság és felnőtt futók egyik legnépszerűbb utcai futóversenye a Sulisprint-Sarpi futás. Örvendetes, hogy az indulók döntő többsége az iskolás korosztályt erősítette, akiket népes szülői szurkolótábor is buzdított a cél felé vezető utolsó szakaszon. Sok szülő egykoron talán maga is rótta a métereket az immáron elmaradhatatlan dorogi sprintek valamelyikén.

sulisprint_3.JPG 

Idén nyolc versenyszámban mérhették össze „futótudásukat" az ifjak, és azok a felnőttek, akiket rabul ejtett ez a sportág. A napos péntek délutánon parázs hangulatban, közös sikoly elkiáltása után startoltak a népes mezőnyök.

sulisprint_3.JPG 

A Dorog Város Diáksportjáért Egyesület és a DOKI Petőfi iskola közös rendezvénye az országos Diáksport Naphoz is csatlakozott. Az indulók sikerrel teljesítették ennek feltételeként a 2012 méteres Diáksport Napi Futótávot.
A célba érkezők jutalmul emléklapot, üdítőt, almát és emblémás pólót kaptak. Az eredményeket a Petőfi iskola honlapján tekinthetik meg: http://petofidorog.webnode.hu/

sulisprint_3.JPG