Az első helyet birtokolja a bajnoki tabellán a Dorogi Diófa SE!
Sport
2014. szept. 8.

Az első helyet birtokolja a bajnoki tabellán a Dorogi Diófa SE!

Szeptember 6-án, szombaton lejátszották harmadik bajnoki mérkőzésüket az NB I-ben a Dorogi Diófa SE játékosai. Magyarországon az egyik legnagyobb múlttal rendelkező csapat, az 1. FC Femina vendégei voltak.
A facebook-on a következő bejegyzés olvasható a szakvezetés tollából: „A bajnokság kezdete előtt az első három mérkőzésre nem mertünk tippelni, hisz nem ismertük - halkan jegyzem meg még most sem - a mezőnyt, ezért úgy vágtunk neki a bajnokságnak, hogy hozzuk ki magunkból a maximumot! Legmerészebb álmainkban sem gondoltuk volna, hogy a Szeged és az Újpest csapat ellen 5:1-es győzelmet aratunk. A Femináról is tudtuk, nehéz küzdelemnek nézünk elébe, hiszen az előző bajnokságban könnyedén szerezték meg az alsóházban az ötödik helyet."

Bár a Diófa több játékosa komoly egészségügyi problémával küzd, bátran vágtak neki a bajnokságnak és a Femina ellen is kiválóan játszottak a hétvégén. 

Jelenleg az NB I mezőnyében a harmadik forduló után az I. helyen állnak a diófás lányok, akik kihozták magukból ezúttal is a 100 százalékot. 2:1-re győztek a kiváló Femina ellen.

Büszkék vagyunk rájuk, hiszen városunkért, a szurkolókért és egymásért küzdenek, rendíthetetlenül!