Dr. Tittmann János és a régi-új testület folytathatja a városépítő-szépítő munkát
Közügy
2014. okt. 14.

Dr. Tittmann János és a régi-új testület folytathatja a városépítő-szépítő munkát

Dr. Tittmann János polgármester újra felhatalmazást kapott a dorogi választópolgároktól, hogy folytassa városépítő munkáját. Győzött a józan ész, a realitások talaján megmaradó gondolkodás és a civil összefogás. A nagyarányú győzelem bizonyíték arra is, hogy az elmúlt évek - sőt két évtized - városépítő-szépítő munkája, Dorog fejlődésének üteme tetszik az itt élőknek.
Ezzel cseng össze az a tény is, hogy a képviselő-testület összetétele sem változott nagy mértékben: Béres Tiborné, Bokros László, Karcz Jenő, Molnár Albert, Jászberényi Károly és Deák Ferenc folytathatja a munkát Dorogért. Újként üdvözölhetjük Hományi-Tímár Krisztinát és Finta Andrást, akik egyéni választókörzetekben indulva győzték meg a lakosságot. Búcsúzott a képviselői széktől dr. Kövecs Károly, Németh János. Dankó József és Merényi Tamás nem indultak a 2014. évi választásokon. Polonyi Zsolt a töredékszavazatok alapján listán került ismét a testületbe. Szintén listás helyen Nagy Attila és Winkfein Csaba dolgozhat a városért a következő öt évben.

- Nagyon boldogok vagyunk, és hálás szívvel gondolunk azokra a személyekre, szervezetekre, akik évek, sőt, már évtizedek óta támogatnak bennünket. Ennek, azaz egy széles körû, emberi-társadalmi és kapcsolati rendszernek köszönhetően békés hangulatú városfejlesztést folytathatunk. Természetesen igyekszünk megszolgálni az újbóli bizalmat. Feladatunknak tekintjük az emberi erőforrások folyamatos biztosítását, a fiatal, energikus tehetségek bevonását a testületi, valamint a bizottsági munkavégzésbe, néhányan ugyanis az utolsó ciklusuknak vágnak neki... - nyilatkozta dr. Tittmann János polgármestera választás másnapján.