Rubint Réka: Mozogni mindig a mozgás adta örömért kell!
Sport
2014. nov. 25.

Rubint Réka: Mozogni mindig a mozgás adta örömért kell!

Az I. Fit-Lesz Dorog elnevezésû sportrendezvény sztárfellépője Rubint Réka lesz december 4-én a városi sportcsarnokban. A három gyermekes, népszerû televíziós sztárt, üzletasszonyt, feleséget arról kérdeztük mi a titka annak, hogy ennyi feladata, szerepköre mellett is sugárzik belőle a harmónia, a kedvesség.
- Réka, mennyit tesz hozzá ahhoz a sport, hogy ennyire kiegyensúlyozott vagy?
- A sport a rendszerességre, önfegyelemre tanít, nagy harmóniát és békét kölcsönöz a mindennapokhoz. Mindig hangsúlyozom, hogy sport nélkül lehet élni, de nem érdemes!
- A roadshow-k alkalmával több százan tornáznak veled együtt.
- 350-en, 400-an, sőt volt, amikor 500-an mozogtunk együtt, ami rendkívül nagy energiával tölt fel. Az a szeretet és energia, amit azokon átadhatok, százszorosan térül meg.
- Akik eddig még nem kóstoltak bele a rendszeres sportolásba, hogyan kezdjék el?
- A saját életvitelükhöz illeszkedően alakítsák ki azt az idősávot, amelyet a sportra szánnak, ha ez heti húsz perc, akkor legyen annyi, de mindenképpen teljesítsék a saját magunk által elvártakat. Aztán ahogy rákapnak a sportolás ízére érezni fogják a különbséget úgyis növelni fogják az alkalmak számát. Tudatos és következetes munkával mindenki elérheti célját.
- Dorogon 60 perces alakformáló tornát tartasz. Kiknek ajánlod ezt a programot?
- Mindenkinek, aki vágyik egyfajta életérzésre, örömre vagy egyszerûen jól akarja érezni magát. Jöjjön bárki, aki szereti a jó zenét, a mozgást! A lényeg az, hogy mindenki önmaga célját érje el, saját határait lépje át! Ha ezt tíz vagy húsz perces torna után éri el, és ha ez az általa kitûzött célokat meghaladja, ő a legnagyobb király! Mozogni mindig a mozgás adta örömért kell!

Madarász T.

alakreform3.jpg