Több tucat úszóéremmel tértek haza Regensburgból a dorogi sportolók
Sport
2015. dec. 15.

Több tucat úszóéremmel tértek haza Regensburgból a dorogi sportolók

14 arany, 9 ezüst- és 9 bronzérmet szerzett és több értékes helyezést ért el az Új-Hullám SE a december 12-13-án megrendezett 18. Nemzetközi Ratisbona Kupa Úszóversenyen. Az érmeken nyolc dorogi úszó osztozott és szinte mindenki megjavította az egyéni legjobb időeredményét. Az Új-Hullám SE 47 egyesület közül a 7. helyen végzett az éremtáblázaton. Az aranyérmes versenyzők: Simonek Renáta (1 arany), Tamás Izabella (1 arany), Meczger Sára (3 arany), Márföldi Abigél (3 arany), Meczger Máté (3 arany), Merész Bence (3 arany).

nmetorszagiuszoverseny.jpg
Vízilabda győzelmek
Az Új-Hullám SE ifjúsági csapata 7-2-re legyőzte a Győri VSE-t a Budapesti Vízilabda Bajnokság őszi utolsó fordulójában. A dorogi csapat hét forduló után a hatodik helyen áll. A bajnokság februárban folytatódik tovább.
Az egyesület Gyermek 2002-es csapata nagy gólarányú, 21-2-es győzelmet aratott az Aquaworm Kft. gárdája ellen a Budapest Bajnokság 6. fordulójában. A C- csoportban jelenleg 5. helyen álló csapat december 19-én, a Dunaújvárosi Főiskola együttese ellen játssza az idei utolsó bajnoki mérkőzését.