2016-ban mozgásba lendülhetnek a térség nyugdíjasai
Sport
2016. jan. 8.

2016-ban mozgásba lendülhetnek a térség nyugdíjasai

A Dorogi Sportintézmény a 2016-os rendezvényeivel két fő célt tûzött ki maga elé. A hagyományokat folytatva, a 2015-ös év legkedveltebb eseményeinknek idén is helyet ad. Ilyen lesz például az országos rendezvényhez csatlakozva az Országfutás, a nőknek szóló fitnesz rendezvény, az Aquatics Day, a Dorogi BicajNap, de idén is lesz alkalom túrázni, sőt még kézilabdázni is. Az Intézmény igyekszik nem csak a rendezvények színvonalát emelni, hanem a résztvevők számát is.
A hagyományok ápolása mellett, idén a térség nyugdíjasainak is szeretnének lehetőséget biztosítani a sportolásra, mégpedig a MindenKOR mozgásban elnevezésû programsorozattal. Amellett, hogy a nyugdíjas célközönség élményekkel fog gazdagodni a sportolás által, az egészségük érdekében is sokat tehetnek majd. A Dorogi Sportintézmény szervezésében 2016-ban havonta 3 alkalommal ingyenesen vehetnek részt különböző edzéseken (pl. Pilates, vízi-, senior torna). Sőt, lehetőségük lesz évente több alkalommal is térítésmentesen használni a Nipl Stefánia Uszoda szaunáját, a Kristály Szépségház Sóbarlangját, Bio- és Infraszaunáját. A szabadtéri mozgásokat kedvelőknek szólnak a több alkalmas vezetett séták.

Az első féléves részletes havi program már el is készült, amit a http://dorogisport.hu/page/MindenKOR-mozgasban#content oldalon lehet megtekinteni.