OVISOK JÁTÉKOS SPORTVETÉLKEDŐJE
Sport
2016. febr. 4.

OVISOK JÁTÉKOS SPORTVETÉLKEDŐJE

Január 29-én nagy izgalommal gyülekeztek a város óvodáinak nagycsoportosaiból és szüleikből álló csapatai a városi sportcsarnokban, hogy részt vegyenek a Petőfi Iskola által szervezett, hagyományos játékos sportvetélkedőn.

Györgyné Körmöczi Renáta, az iskola testnevelője által összeállított versenyfeladatok teljesítésére 4 csapat állt a rajtvonalhoz.

A játékos délutánon Csapó Éva zenés, táncos bemelegítéssel hangolta rá a csapatokat a küzdelemre.

Az óvodások és szüleik lelkesen, igazi versenyszellemben, a nézők és csapattársaik lelkes buzdítása közepette mérték össze ügyességüket, gyorsaságukat.

A versenyt évek óta szervező Petőfi Iskolában sportiskolai osztályban is tanulhatnak a gyermekek, mely speciális tanterve révén lehetőséget biztosít a négy kiemelt városi sportág megismerésére is. Az ovisok között már sok olyan kisgyermek vetélkedett, akiket szeptemberben már ezen sportosztály tanulójaként köszönthetnek ismét.

A játékos sportvetélkedőn a négy ovis csapat tagjai nagy izgalommal, lelkesedéssel teljesítették a 9, különböző nehézségű feladatsort, mely elismeréseként a versengés végén emléklapot és ajándékcsomagot vehettek át az iskola testnevelőjétől.
A versenyről készült fotók megtekinthetők az iskola közösségi oldalán.