Nyári sporttáborok Dorogon
Közügy
2016. máj. 11.

Nyári sporttáborok Dorogon

2016 nyarán is változatos tábori kínálattal várja a gyerekeket . A tanévzárástól augusztus közepéig tartó időszakban négy különböző tematikájú heti napközis sporttábor (úszótábor, úszó- és lovas tábor, kreálom tábor, mesetábor) illetve ötödikként kéthetes intenzív úszótanfolyamok közül választhatnak a szülők.
Mindegyik napközis heti tábor az úszófoglalkozások köré épül. A naponta 08.00-16.00 óráig tartó táborokban a gyerekek a sport- és egyéb foglalkozások mellett kétfogásos meleg ebédet és uzsonnát is kapnak. A gyerekekkel szakképzett edzők, oktatók, testnevelő tanárok dolgoznak.

A táborok központi helyszíne a dorogi Nipl Stefánia Uszoda.

További információ: http://dorogiuszoda.hu/

A Dorogi FC az idén is várja a 8-13 éves korú gyerekeket nyári focitáborába, amelyet június 20-24. között tartanak. Ügyesség és mozgáskoordináció-fejlesztés, játékos foglalkozások, kirándulások várják a kis focistákat, akiket szakképzett edzők látnak majd el jó tanácsokkal.

További információ a Buzánszky Jenő Sportpályán  kérhető.

05.jpg

Az Új-Hullám SE táborainak ismertetése:

Úszótábor: vízimádók előnyben!
A klasszikus úszótáborba 4 éves kortól lehet jelentkezni, az úszástudás nem feltétel. A napi két úszófoglalkozás jól fejleszti a gyerekek úszástudását, akik ezen kívül szárazföldi sportfoglalkozásokon is részt vesznek.
Úszó- és Lovas tábor: nyergelj és csobbanj!
A kezdők a Piliscsévi Kalandparkban ismerkednek meg a lovaglás elméleti és gyakorlati alapjaival, a gyakorlottabbak pedig a piliscsévi Prosper Lovasklubban vesznek részt a képzésen. Lovaglótudás nem feltétel. A napi egy úszófoglalkozásra a Nipl Stefánia Uszodában kerül sor.

KreÁlom tábor: alkosd meg álmaidat!
A táborba 4 éves kortól lehet jelentkezni. A napi egy úszófoglalkozás mellett a kreativitás, a rajzolás-festés, a játékkészítés kerül előtérbe.
Rumini mesetábor: legyél a mese részese!
A gyerekek aktív résztvevőként élhetik át újra a kedvenc meséiket és ezekkel kapcsolatos kreatív foglalkozásokon vesznek részt. A táborban napi egy úszófoglalkozásra és egyéb szárazföldi sportfoglalkozásra is sor kerül.

Intenzív úszótanfolyam: tanulj úszni két hétig!
Aki nem ér rá táborba menni, de szeretné fejleszteni az úszástudását, annak ideálisak a kéthetes, napi egy órában zajló tanfolyamok.

A nyári programkínálatról további információt Kuminka Enikő helyszínvezető koordinátor tud adni (Tel: 06-30-545-3909), akinél jelentkezhetnek is a kiválasztott táborra, vagy tanfolyamra.