Modellőrület! Gyermeknap 2016 az Otthon téren
Közügy
2016. máj. 13.

Modellőrület! Gyermeknap 2016 az Otthon téren

Kedves Gyerekek! Kedves Felnőttek! Május utolsó vasárnapja 0-tól 24 óráig a gyermekeké. Ünnepeljük Őket,ünnepeljünk velük a gyermeknapon, amelyre az idén nagyszabású rendezvénnyel, a tavalyi programokat megfejelve készülünk Dorogon. Az Otthon téren ezúttal az ugrálóvárak, a kézműves foglalkozások, sportvetélkedők és a csillámtetoválás mellett igazi modellőrület lesz!
Szeretnénk, ha ezen a napon rengeteg új dolgot ismernétek meg a modellezők világából! A hobbi, a szenvedély a figyelemösszpontosítás mellett megadja az alkotás örömét. Lépjünk ki a számítógépes világból, használjuk kezünket, eszünket! Erre ad kiváló lehetőséget az idei gyermeknap, ahol a felnőttek mutatják meg nekünk, milyen jó gyermeknek lenni!
Kamionok és munkagépek minivárosa, Off-road park, gyorsasági aréna, hajók-yachtok óriásmedencéje, és rengeteg MEGLEPETÉS!
Az országban egyedülállóan több mint 100 olyan gépcsodával találkozhattok az Otthon téren május 29-én, amelyet több hónap, sőt évek fáradtságos munkájával építettek meg tulajdonosaik, és értékük egy-egy valódi autó árával vetekszik! Kifinomult részletek, gyorsaság, élethű környezet!
Ez az, ami Rátok vár az idei Modellőrület Gyermeknap 2016. DOROG rendezvényen!

További információ: https://www.facebook.com/modellorulet.2016.dorog/?fref=ts
Hívd meg barátaid, ismerőseid, figyeljétek híreinket, hamarosan újabb részleteket fogunk megosztani Veletek!