MMA: Három aranyérmet nyertek a dorogi ketrecharcosok!
Sport
2016. jún. 1.

MMA: Három aranyérmet nyertek a dorogi ketrecharcosok!

Május 28-án, szombaton rendezték meg a 2015/16-os évad Magyar Amatőr MMA döntőjét. Az eseménynek a győrszentiváni Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ adott otthont. A zökkenőmentes lebonyolításból a HMMAF mellett, a győri KOKO-GYM is gondoskodott.
A döntőbe az évad során, a súly- és korcsoportonkénti négy legjobb teljesítményt nyújtó harcos verekedte be magát, így az indulók egy-egy négyes torna keretében döntötték el, hogy ki állhat fel a dobogó legfelső fokára. Az elődöntőket napközben bonyolították, míg a döntőkre az esti MMA gála mérkőzései között kerül sor. A szervezők ugyanis arra is gondoltak, hogy a döntőbe jutott bunyósoknak jusson némi idő, hogy a mindent eldöntő küzdelmekre fizikálisan és mentálisan is regenerálódjanak. Valamennyi döntős számára fantasztikus élmény volt azt átélni, hogy milyen is, amikor főműsor időben léphetnek a ketrecbe.
Nos, a Dorogi Nehézatlétikai Club Grappling és MMA szakosztálya nem vallott szégyent: a mieink három fényesen csillogó aranyérmet szereztek, amihez szívből gratulálunk!
A dorogi bajnokok:
Csontos Dávid (77,1kg)
Vámosi Márk (61 kg)
Flórián Kristóf (70 kg)