Szurkoljunk együtt a magyarokért az Otthon téri mini arénában!
Sport
2016. jún. 13.

Szurkoljunk együtt a magyarokért az Otthon téri mini arénában!

Mini aréna - óriási élmények az Otthon téren, ahol az Európa-bajnoki mérkőzéseket családunkkal, barátainkkal, munkatársainkkal közösen egy lelátótól tekinthetjük meg. 44 év után először részesei lehetünk a kontinens viadalnak. Vajon melyik magyar válogatott játékos talál először a hálóba a tornán? ...és másodszor? Szurkoljunk együtt a csapatnak! Egy hónapon keresztül az összes EB mérkőzést megtekinthetjük a dorogi kivetítőn. Június 14-én 18 órakor Magyarország lép pályára Ausztria ellen. A mérkőzésre várjuk a dorogi családokat és baráti társaságokat, akik között ajándékokat sorsolunk ki! A facebook-on jelentkező családok között 3 szurkolói pólót sorsolunk ki, amelyet a családok 14 évnél fiatalabb tagjai vihetnek majd haza! Azok a baráti társaságok, akik megosztják az esemény facebook oldalát, pizzákat és söröket/üdítőket nyerhetnek! Kövessék a Dorogi Mini Aréna eseményeit az alábbi linkre kattintva!

https://www.facebook.com/events/949397661843971/ 

...és ami vár bennünket:180 fős lelátó, óriás kivetítő, 4 szolgáltató és számtalan programlehetőség, egészen július 11-ig!

A Dorog és Térsége Turizmus Egyesület szervezésében az összes mérkőzés látható lesz az óriási kivetítőn, amelyekhez gyermek és felnőtt programok is csatlakoznak majd.
A kulturált helyszínen a Casa Luigi, a Beerfort Sörfőzde, a Grill Boksz és az Édes Anna kínálja majd az ételeket, italokat.

Hajrá magyarok!