MindenKor: Senior torna az uszodában
Közügy
2016. júl. 6.

MindenKor: Senior torna az uszodában

A forró nyári napokban sem csökken a sport iránti érdeklődés és a programokban történő részvétel az idősebb korosztályok részéről. A MindenKor sorozat július 4-én szervezett foglalkozásán ezúttal a Nipl Stefánia Uszodában gyülekeztek a lelkes sportrajongók.
A Szálka Dóra által irányított egy órás senior torna során a gyakorlatok kifejezetten az idősebb korúak teherbírását és fizikai állapotát javította. A speciális, ugyanakkor mindenki számára könnyen elvégezhető mozgásformák megmozgattak és erősítettek minden izomcsoportot. A gyakorlatok ráadásul elősegítik a csontsejtek szaporodását, ami idősebb korban nem elhanyagolható előny.
Ugyanaakkor a torna elősegíti és javítja a támasztó szervrendszer működését és fejlődését is. Ötven év felett arra is figyelni kell, hogy a vérnyomás stabil legyen: a gyakorlatok ezen a téren is jó szolgálatot tesznek. Arról nem is szólva, hogy az egy órás foglalkozás hozzájárult a makacs zsírsejtek lebontásához is.
A MindenKor programsorozat természetesen folytatódik: július 9-én kifejezetten a hölgyeket várják a strandon, a Ladys Day keretében és a Kristály Szépségház együttműködésével. Ám a férfiaknak sincs ok az elkeseredésre, hiszen 29-én, pénteken teremkerékpárral várja Boros Andrea a mozgás szerelmeseit. Pattanjon Ön is nyeregbe! A részvétel változatlanul ingyenes.