Vereséggel zárult a Dorogi FC – Nyíregyháza Spartacus FC találkozó
Sport
2016. aug. 29.

Vereséggel zárult a Dorogi FC – Nyíregyháza Spartacus FC találkozó

A Merkantil Bank Liga 7. fordulójában a Nyíregyháza Spartacus FC-t fogadta csapatunk.
A pörgős, és főként a második félidőben látványos helyzetekben gazdag mérkőzés sajnos kedvezőtlenül záródott a Dorogi FC számára. Csapatunk rendkívüli erővel, szép játékkal, méltón küzdött a nyíregyháziak ellen, azonban a 75. percben ellenfelünk csatára, Dragóner Filip megszerezte a vezetést, és sajnos ezen az utolsó nagy hajrában már nem tudtunk korrigálni.

Dorogi FC - Nyíregyháza Spartacus FC 0:1

A mérkőzést Németh Szabolcs vezetőedzővel elemeztük:

- Mi a véleményed a csapat mai játékáról?
- Büszke vagyok a csapatomra, emelt fővel hagyhattuk el a pályát, hiszen méltó ellenfelei voltak a nagy álmokat szövögető Nyíregyházának. Végig partyban voltunk, helyenként még jobban is játszottunk, mint az ellenfelünk. Úgy érzem, nem érdemeltünk a mai meccsen vereséget, úgyhogy szeretnék gratulálni a srácoknak. Büszke vagyok rájuk, szerintem erre a teljesítményre a jövőben lehet építeni és a fiúk azt is bebizonyították, hogy senkitől sem kell félnünk.

- Minek köszönhető a nyíregyházi győzelem?
- Azt nem szeretném kommentálni, hogy milyen szabadrúgást fújt be a játékvezető, érzésem szerint ez erősen véleményezhető. Utólag a videófelvételek alapján meg kell nézni, hogy ki az, aki nem állt ott az ember mellett és hogyan jutott be a labda a kapunkba. A mérkőzés után közvetlenül erről így most nem szeretnék többet mondani.

- Ki az, akinek kiemelnéd a játékát?
- A csapatban mindenki odatette magát, nagyot küzdött. Talán Kovács Pista az, aki nagyon sokat dolgozott középpályán, a taktikai feladatát megoldotta, de azt mondom, hogy mindenki átlag feletti teljesítményt nyújtott, úgyhogy elégedett vagyok mindenkivel.

- Két hét pihenő következik, mivel készültök?
- Két hét múlva játszunk a kozármislenyiekkel ismételten hazai pályán.
Most van egy kis idő, hogy tovább fejlesszük a csapatjátékot, még jobbak legyünk, hogy a következő hazai meccset győzelemmel hozhassuk.

Köszönjük szépen! A csapatnak gratulálunk a szép játékhoz!