Kihagyott büntetővel döntetlent játszott vasárnap a Dorogi FC
Sport
2016. okt. 17.

Kihagyott büntetővel döntetlent játszott vasárnap a Dorogi FC

Kihagyott büntető, kevés helyzet jellemezte az október 16-i meccset, ahol a Dorogi FC a Soroksár otthonába látogatott. A döntetlennel végződő mérkőzést a Szamosi Mihály Sporttelepen, 500 néző előtt játszották a dorogi labdarúgók.

Vezette: Takács János (Márkus Tamás, Szilágyi Norbert)

Soroksár: Holczer - Csilus T., Gyepes, Gengeliczki, Silye - Haris (Csilus Á. 87.), Peszmeg (Fülöp N. 62.) - Sándor I. - Lovrencsics B., Bajzát, Gárdos (Pál András 59.).
Vezetőedző: Lucsánszky Tamás

Dorog: Szemerédi - Grabant P., Kovács I., Bora, Füredi - Mészáros Á. - Medgyes, Sitku (Nagyházi 74.), Tóth M., Bor (Perovic 46.) - Vígh Á.(Berkó 85.)
Vezetőedző: Németh Szabolcs

Gólszerző: Vígh Á. (0-1) a 16., Bajzát (1-1) a 20. percben

Németh Szabolcs vezetőedzőn értékelése:

- A meccs előtt elfogadtam volna az egy pontot, most azonban a kihagyott tizenegyes miatt lehet hiányérzetem. Tudtuk, hogy stílusosan futballozó, erős csapathoz jövünk, amely ellen csak mindvégig fegyelmezett játékkal lehet esélyünk. Mezőnyben többet birtokolta a labdát a Soroksár, de nagyszerûen védekeztünk, jól lezártuk a területeket előttük. Ellentámadásainkban mindig benne volt a lehetőség, így született Vígh Ádám gólja illetve a kimaradt büntető is.
Játékosok közül most nem emelnék ki senkit, mert csapatként futballoztak jól. Mindenki, aki a pályán volt - a cseréket is beleértve - szívvel-lélekkel küldött. Dicséret illeti őket.