Vasárnap Felcsúton, a Puskás Akadémiával méri össze erejét a Dorogi FC
Sport
2016. okt. 25.

Vasárnap Felcsúton, a Puskás Akadémiával méri össze erejét a Dorogi FC

Vígh Ádám góljával az elmúlt hétvégén 1-0-ra győzött hazai közönség előtt, a Buzánszky Jenő Stadionban a Dorogi FC a Szolnok ellen. A hétvégén (október 30. 17 óra) a Puskás Ferenc Akadémiával mérheti össze erejét a dorogi klub.
Bene Ferenc sportigazgató néhány hete így értékelte a csapat eddigi szereplését: A Dorog jelenlegi helyezése a tabellán teljesen reális. Ha az eddigi szereplésünket nézzük, akkor maximálisan elégedett lehet mindenki a klubnál. Azt viszont nem szabad elfelejteni, hogy rendkívül sűrű és kiegyenlített a mezőny, gyakorlatilag a 20 csapatos mezőnyből nagyjából 16 csapat szinte egyforma, ezért ezeknek az együtteseknek az egymás elleni eredményei nagyon hektikusak illetve kettőzött jelentőséggel is bírnak. Lehetne akár 5-6 ponttal több is a csapatnak, de ugyanennyivel kevesebb is.
Voltak bravúros eredményeink, különösen pozitívumként értékelem, hogy a közvetlen riválisaink ellen, a Vác kivételével, sikeresek voltunk hazai pályán.
Úgy gondolom, hogy dicséret illeti a játékosokat és a szakmai stábot, és az eddig nyújtott teljesítmény bizonyíték arra, hogy van potenciál a csapatban.
Irány Felcsút! Hajrá Dorog!