Összefogás: megújult a fiúmosdó az Eötvös-iskolában
Közügy
2016. dec. 15.

Összefogás: megújult a fiúmosdó az Eötvös-iskolában

Nem mindennapi karácsonyi ajándékot kaptak az Eötvös iskolába járó fiúk. Munkatársi és egyben szülői kezdeményezésre a Baumit teljesen felújította az egyik mosdót.
A vállalat azon kívül, hogy aljzatképző anyagot, csemperagasztót, fugázót, szilikont, kézi vakolatot, beltéri festéket adott, még finanszírozta a teljes anyag és felszerelés vásárlását, valamint a szakipari munkát végző vállalkozók munkadíját. A Baumit elve ugyanis az, hogy a támogatási kérések közül azokat részesíti előnyben, amelyeket munkatársai javasolnak és maguk is részt vesznek a munkában.

mosdofelujitasDorog2.JPG
A mosdó teljes felújítása során új vécék és alacsonyra szerelt, gazdaságos tartályok; új, víztakarékos piszoárok, kézmosók, nyomógombos csaptelepek kerültek felszerelésre; szép, modern csempét és csúszásgátló járólapot raktak le; melyek kiválasztásakor a könnyebb tisztíthatóság is szempont volt. Kifestették a helyiségeket, a nyílászárókat, csöveket, és a radiátorokat lemázolták. Biztonsági szempontból a tükröt a csempe síkjába süllyesztették.
A megújult fiúmosdó szép, higiénikus és víztakarékos lett, használatában igazodik a gyermekekhez.