Megkezdődtek a Dorogi FC-nél az átigazolások és edzőmérkőzések
Sport
2017. jan. 16.

Megkezdődtek a Dorogi FC-nél az átigazolások és edzőmérkőzések

Január 9-én elkezdődött a 1,5 hónapos felkészülés a Dorogi FC számára a tavaszi szezonra. Bene Ferenc sportigazgatóval az edzőmérkőzésekről, átigazolásokról tájékoztatta a szurkolókat.


Komolyabb csapatok ellen is pályára léptek a felkészülés során (Gyirmót, Haladás, FC Nitra). Mi ezzel a célotok?

Nekem az a tapasztalatom, hogy a nemzetközi edzőmérkőzések sokkal nagyobb iramúak, és a játékosok is komolyabban veszik. Ráadásul más nemzet csapatai ellen különböző stílusokkal, és mentalitásokkal találkozunk, ez mind a csapatunk hasznára válhat. A vezetőedzőnkkel egyeztetve raktuk össze az edzőmérkőzések programját, többségében külföldi, vagy NB1-es csapatokkal mérkőzünk.

Eddig két új játékost igazolt a Dorog, Demjén Patrik kapus és a rutinos támadó Simon Attila személyében. Hogyan segíthetik a csapatot?

Vezetőedzőnk az őszi szezon végeztével két poszton szerette volna megerősíteni a csapatot, kapus és támadó poszton, ezért erre a két pozícióra igazoltunk elsőként. Úgy gondolom munkánk eredményes volt, hiszen az U-19-es válogatott első számú kapusát, és egy NB1-es gólkirályt igazolni a téli időszakban mindenképpen azt mutatja, hogy a Dorogi FC komolyan veszi az NB2-es bajnokságot. Szeretnénk stabilan megragadni a profi futballban, hiszen egy hatalmas tradícióval rendelkező klubért dolgozunk, ahol sokan szurkolnak nekünk, akiknek szeretnénk tavasszal a csapat játékával örömet okozni.
További részletek: www.dorogifc.hu