Legyen Dorog ismét a legsportosabb város!
Sport
2017. márc. 17.

Legyen Dorog ismét a legsportosabb város!

Immár ötödik alkalommal rendezik meg az Országfutást. Dorog ismét nagy durranással készül. A tavalyi "Legsportosabb város" cím elnyerése után idén is cél, hogy megtartsuk ezt az előkelő rangot. Éppen ezért csapatversenyt hirdettek meg az óvodások és az általános iskolásoknak a szervezők. Az előregisztráció alapján 1600-2000 embert várnak szombaton, a LógaTóra. Idén a Freestyle Foci Team csapata szórakoztatja és oktatja a gyerekeket, a hangulatról pedig a Debreczeni és Toldi szpíker páros gondoskodik. A szervezők idén is várnak minden sportbarátot egy jó hangulatú szombat délelőttre.

Tájékoztató az V. Országfutás rendezvénnyel kapcsolatban:

- Az eseményt rossz idő esetén is megtartják.
- Az osztályok/csoportok regisztrációja az előre megbeszélt időpontban a Regisztrációs sátornál történik.
- A rajtvonalnál 30 másodpercenként indítják az indulókat.
- 10 évesnél fiatalabb gyermek az 5000 méteres szakaszon egyedül nem futhat! Csak felnőtt kísérettel vagy nagyobb csoporttal együtt.
- Minden célbajutó névre szóló oklevelet kap.
- Az esemény meghívott vendége a Freestyle Foci Team csapata lesz, akik bemutatóval és oktatással várják a gyerekeket. A bemutatók kezdési ideje 9:00, 9:45 és 10:35.
- A rendezvényen részt vesznek Vígh Ádám és Szedlár Zoltán focisták is, az NB II-es Dorogi FC játékosai, akik dekázóversenyre hívják ki az iskolásokat.
- Parkolni az Öböl Music Beach felőli oldalon lehet.