Németh Szabolcs: Büszke vagyok csapatomra!
Sport
2017. márc. 20.

Németh Szabolcs: Büszke vagyok csapatomra!

Március 19-én Nyíregyházán, mintegy ezer néző előtt szerzett idegenben győzelmet a Dorogi FC. Ezzel bebiztosította magának a csapat a tabella 12. helyét.
Nyíregyháza - Dorogi FC 0-1
A dorogifc.hu összefoglalója:
Jó iramban kezdődött a találkozó, mindkét csapat próbált akciókat vezetni már az első percekben. A második félidő hazai mezőnyfölénnyel indult, de helyzetet nem sikerült kialakítani. A 74. percben megszerezte a vezetést a Dorog, egy bal oldali akció után Simon kapott középen labdát, és a kapuba gurított, 0-1. Próbált egyenlíteni a Szpari, több szögletet is kiharcolt, de nem sikerült a kapuba találni. A Dorog megtartotta előnyét, és megnyerte a találkozót.

Edzői nyilatkozatok
Németh Szabolcs: Nagyon egységesek voltunk és ez a szív diadala volt. El kell ismerni, a mezőnyben jobb volt a Nyíregyháza, de a gólt mi szereztük. Nagyon fontos három ponthoz jutottunk, büszke vagyok a csapatra!

Véber György: A látottak alapján három dologra gondolok. Vagy nagyon gyenge edző vagyok és ennyit tudok kihozni a csapatból, vagy igaza volt az elődömnek a múlt heti nyilatkozatában, vagy csak olyan dolgok történtek, amelyekre nem tudok magyarázatot adni. Egyiket sem tudom elhinni, hogy valós lenne, így egyet tudok tenni, megpróbálok dolgozni tovább.

A dorogi csapat ezzel a győzelemmel megerősítette a 12. helyét a tabellán.