Megalakult a Dorogi Kerékpáros Klub
Sport
2017. ápr. 8.

Megalakult a Dorogi Kerékpáros Klub

Megalakult a Dorogi Kerékpáros Klub, a DESE új szakosztálya. Március 29-én 15 lelkes kerékpáros a Dorogi Sport kezdeményezésére hívta életre a kerékpáros klubot. Az egyik alapító, Farda Zsuzsa foglalta össze a legfontosabb információkat.

- Az alapító tagok között vannak hegyi bringások, országútisok, túra kerékpárosok is. Az első összejövetelen megbeszéltük azokat az irányvonalakat, amerre haladni szeretnénk, ilyenek a tagok toborozása, tagdíj fizetés, megjelenés, kommunikáció.

A névválasztásra szavazást írtunk ki, amelynek eredménye: Dorogi Kerékpáros Klub. Hamarosan elkészül a logónk is, és tervezzük a csapatösszetartáshoz elengedhetetlen póló kivitelezését is. A második megbeszélésünk fő témája a leendő klubtagok bevonása volt, ami egy Facebook oldal létrehozásával kezdődött, szintén Dorogi Kerékpáros Klub névvel. Aztán beszéltünk programokról, rendezvényekről.

Április 30-ára szervezünk egy 30 km-es kerékpártúrát, amelyen bárki részt vehet. Tagjaink közé várunk bárkit, aki szeret kerékpározni, és szeret egy jó közösséghez tartozni.
Elérhetőségeink:
Email: dorogibringa@gmail.com
Telefon: +36/30-282-01-48
Facebook oldal: Dorogi Kerékpáros Klub