FUTBALL ÉJSZAKÁJA - Labdarúgó legendák a dorogi stadionban
Sport
2018. szept. 4.

FUTBALL ÉJSZAKÁJA - Labdarúgó legendák a dorogi stadionban

Szeptember 7-én az ország 21 labdarúgó klubja nyitja meg kapuit a közönség előtt. Megyénk egyetlen NBII-es csapata, a Dorogi FC is csatlakozott a futball népszerűsítését célul kitűző rendezvényhez. Számos érdekes program, élmények várják a dorogiakat és a térségben élőket.
A legkisebbektől az idősekig mindenkinek kínál a Dorogi Fc szórakoztató programot.
Az eseményen részt vesznek dorogi futball legendák, többek között Mucha József, aki már 17 évesen játéklehetőséget kapott a felnőttek között, ahol olyan neves csapattársakkal játszhatott együtt, mint Ilku István, Csóri László, Bartalos József, vagy Fellegi István. Az Ifjúsági válogatott tagjaként fedezte fel a Ferencváros. A zöld-fehérhez 11 évig hű maradt. Kétszeres magyar bajnok és négyszeres MNK győztes. Tagja az 1974-1975-ös KEK döntős csapatnak. Összesen 425 mérkőzésen játszott ebből 252 bajnoki, 114 nemzetközi, 59 hazai díjmérkőzés volt. Mucha József nagyon fontos kezdeményezésnek tartja a Futball Éjszkája rendezvényt, amely a hazai labdarúgás népszerűsítésének egyik kiváló lehetősége.
Szintén Dorogra látogat Szabó József, aki többek között csatárként részese volt a Videoton 1984-1985-ös UEFA döntős csapatának.
Az élményekkel teli interaktív beszélgetést - amelyen további dorogi labdarúgó legendák is vesz résznek - a stadionban, a sportbüfé teraszán tartják 19 órától.

A csocsó bajnokságról és a buborékfociról további részletek:
http://dorogisport.hu/dorogisport-hirek/futball-ejszakaja-programok 

Futballjszakjaplakt.jpg