Visszatérés a munkába- Ingyenes tréning Dorogon
Közügy
2020. szept. 22.

Visszatérés a munkába- Ingyenes tréning Dorogon

Kezdő munkavállaló vagy és nehezen találsz munkát? Gyermeked már elkezdte az ovit és Te azon gondolkozol, visszatérnél a munka világába? Ahhoz, hogy megtaláld az álommunkád megfelelő önismeretre és...

VISSZATÉRÉS A MUNKÁBA - FELKÉSZÜLVE:INGYENES tréning DOROGON

Kezdő munkavállaló vagy és nehezen találsz munkát? Gyermeked már elkezdte az ovit és Te azon gondolkozol, visszatérnél a munka világába? Új munkahelyet keresel, mert a jelenlegi nem megfelelő számodra? Váltanál, egészen mást csinálnál mint, amit most?
Ahhoz, hogy megtaláld az álommunkád megfelelő önismeretre és önbizalomra valamint speciális kommunikációs készségek elsajátítására lesz szükséged. Óriási előnyt jelent a munkaerő piacon, ha tisztában vagy a saját értékeiddel és ezt magabiztosan másoknak is el tudod mondani.
Csoportos foglalkozásainkon mások tükrében láthatod magad, így reális kép alakulhat ki a munkával kapcsolatos elvárásaidról és saját magadról is. Foglalkozunk majd a karrierépítéssel is: hogyan találd meg a saját utad? Munka, család mellett hogyan tudsz önállósodni? Tudsz vállalkozást indítani minimális tőkével, akár munka, gyes mellett?
NŐK és FÉRFIAK jelentkezését egyaránt várjuk!
Tréner: Kuremszki Andrea
Két INGYENES tréning indul a közeljövőben:
1. tréning: 10S MOZI- NYERGESÚJFALU, Kossuth Lajos u. 26. - szept. 30. okt. 1-2. és okt. 7-8-9. sz-cs-p délután: 13:30 - 17:00-ig,
2. tréning: DOROG, Gáthy Zoltán Városi Könyvtár, Bécsi út 56.
szept. 30. okt. 1-2. és okt. 7-8-9. sz-cs-p délelőtt: 8:30-12.30-ig
Jelentkezni ezen a linken lehet: http://bit.ly/33xzNOs
A foglalkozás-sorozat INGYENES!

Tematika dióhéjban:
Erőforrások megtalálása, feltérképezése: A végzettségek mellett milyen készségeid, tapasztalataid vannak, amelyek értékesek lehetnek egy munkahelyen?
Álom munkától a realitásig: Az ideális munkahely megfogalmazása, a legfontosabb szempontok összegyűjtése a munkahelyről.
Az állásajánlatok megismerése: Mire keresnek embert, milyen végzettséggel, milyen feltételekkel? Konkrét lehetőségek feltérképezése.
Álláskeresési technikák: Hogy kezdjünk hozzá, mit csináljunk a szokásoson túl?
Jelentkezés egy munkára: Felkészülés az egyes lépésekre. Az érdeklődő telefon, az önéletrajz elkészítése, a motivációs levél megírása és az állásinterjú.
KÉRJÜK, VEDD FIGYELEMBE: aktív korú, esztergomi járásban (Annavölgy, Bajna, Bajót Csolnok, Dág, Dorog, Dömös, Epöl, Esztergom, Kesztölc, Lábatlan, Leányvár, Máriahalom, Mogyorósbánya, Nagysáp, Nyergesújfalu, Piliscsév, Pilismarót, Sárisáp, Süttő, Tát, Tokod, Tokodaltáró, Úny) élők jelentkezését tudjuk fogadni, aki még nem volt nálunk más foglalkozás-sorozaton!
Ha bármilyen kérdésed lenne még, keress minket a 06-30/776 6319-es telefonszámon!
A program az EFOP-1.2.9.-17-2017-00025 NŐK -Munka-Család projekt keretében valósul meg.