Úszó- és vízilabda tehetségkutatás a városi uszodában
Sport
2014. febr. 18.

Úszó- és vízilabda tehetségkutatás a városi uszodában

A dorogi Új-Hullám SE toborzót hirdet olyan 6-12 éves dorogi lányoknak és fiúknak, akik már elsajátították az úszás alapjait és szeretnék kipróbálni magukat az úszó, vagy vízilabda sportban!
Az egyesület egy hónapos ingyenes edzéslehetőséggel várja a gyerekeket márciusban, akik kipróbálhatják az adott sportágat és megismerkedhetnek az edzőkkel.
_LC_.jpg

Az Új-Hullám SE úszószakosztálya Kovács Boglárka révén már korosztályos regionális válogatott versenyzővel is rendelkezik. Az év első két hónapjában az úszók már 19 érmet szereztek, közülük a két legeredményesebb Böszörményi Boglárka, aki öt és Böszörményi Bálint, aki két aranyérmet nyert. A vízilabdás fiúk és lányok három korosztályos csapattal vesznek részt a Budapest Bajnokságban és játszanak a Duna Kupában is.
Az úszók edzéseit Kiss István, Szenior Európa-bajnok úszó, szakedző irányítja, aki korábban a magyar úszópápa, Széchy Tamás csapatában dolgozott. A vízilabdások vezetőedzője Györe Lajos, korábbi női utánpótlás válogatott szövetségi kapitány, az Európa-bajnok felnőtt női válogatott edzője. Györe Lajos munkáját Szarvas Dávid vízilabdaedző és testnevelő tanár segíti.
Jelentkezz Schieszler Annánál a 06-30-516-9644-es telefonszámon, vagy az intezo@ujhullam.hu e-mail címen és légy tagja Te is a dorogi úszók- és vízilabdázók közösségének!