Dorogi Diófa SE: Újoncként is a legjobb vidéki csapat!
Sport
2014. okt. 29.

Dorogi Diófa SE: Újoncként is a legjobb vidéki csapat!

A bajnokságban az első kör végére értünk, melynek során csapatunk sok meglepetést okozott és erőn felül teljesített. Bátran kijelenthetjük, hogy felléptünk Magyarország legjobb női csapatai közé, jelenleg ugyanis a Dorogi Diófa SE az előkelő 4. helyen áll, így a tabellán elfoglalt helyezések alapján a legjobb vidéki csapat. Olyan magasabban jegyzett klubokat tudhatunk magunk mögött, akik már régóta öregbítik a női labdarúgást. Újoncként büszkék lehetünk arra, hogy a tabellán az UTE, a Femina FC, a Szeged és a Szombathelyi Viktória FC-t is megelőzzük. A teljesítményünkkel kivívtuk közönségünk szimpátiáját is, hazai mérkőzéseinken 150-350 néző teszi tiszteletét, melyekre a belépés ingyenes volt, ugyanis szerettük volna, ha minél többen megismerik a női labdarúgást Dorogon és a környező településeken. Elvárásainkat felülmúlva szép számú és nagyszerű közönség látogat ki meccseinkre, amit ezúton is köszönünk.                  

diofa3.jpg
Mint azt sokan tudják, egyesületünk az NB I legkisebb költségvetésével rendelkezik, ezért minden forintot megbecsülünk, és minden támogatást örömmel veszünk. Sajnos a sok felhívás, megkeresés ellenére sem sikerült még szponzort találni a csapat mellé, a vezetőség ezért úgy döntött, hogy a következő hazai mérkőzéseken belépő díjat fog szedni, melynek összege 300 forint lesz. Nem szeretnénk senkit sem elriasztani, de úgy gondoljuk aki eddig is kilátogatott mérkőzéseinkre és megszerette csapatunkat, nem fog elrettenni a belépő díj miatt, hisz a pénzt az egyesület saját labdarúgóira fogja költeni. A női labdarúgásban ezzel is szeretnénk az élen járni. Minden mérkőzésünkre biztosítunk hangosítást, a nézőinknek kulturált mellékhelyiséget, eredmény jelző rendszert. Igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni, hogy a kilátogatók jól érezzék magukat mérkőzéseinken. A csapat is mindig nagy szívvel lép pályára, hogy Dorog városát és lakosait méltán képviseljék és bizalmukat meghálálják. Reméljük továbbra is eljönnek mérkőzéseinkre és szurkolnak kedvenc csapatuknak, A belépőjegy árával pedig támogatják az eddig oly sikeres dorogi női labdarúgást.
Ne felejtsék el Komárom-Esztergom Megye egyetlen NB I-es csapatát Dorogon láthatják!
Köszönjük az eddigi bizalmat!
A következő hazai mérkőzésünk időpontja 2014.11.09. vasárnap 13:00, helyszíne a Buzánszky Jenő stadion. Dorogi Diófa SE - Szegedi AK
Hajrá Dorogi Diófa SE!