KATUS ATTILA: A sport legyen az életünk része!
Sport
2015. márc. 25.

KATUS ATTILA: A sport legyen az életünk része!

Katus Attila, a hatszoros Világ-, kétszeres Európa-bajnok, valamint a Világjátékok-győztese várja a mozogni vágyókat a dorogi sportcsarnokba április 9-én. A jó hangulat és a sikerélmény garantált a Best Body edzésen.


- Kiket vár a 45 perces edzésre?
- Igazából a Best Body óratípus mozgásformáit úgy állítom össze, hogy a sportos hölgyek mellett családok, gyerekek, sőt férfiak is szívesen vegyenek részt az edzésen. Minél szélesebb kört szeretnék megszólítani, hogy a sport mindenkinek az élete része lehessen. Ehhez ez az edzés kiváló kiindulópontot jelenthet. Lényege, hogy átmozgassuk a testünket és sikerélménnyel, jó hangulatban térhessen haza mindenki.


- A sikerélmény tehát garantált. Milyen pluszt ad még az edzéssel a résztvevőknek?
- Nagyon fontosak számomra a személyes találkozások a road show-k alkalmával, hiszen így sokkal erősebben tudom motiválni a résztvevőket. A billegőket, a bátortalanokat, akik eddig csak kacérkodtak a sporttal elindíthatom az egészséges élethez vezető úton. Elkezdenek edzeni és nem halogatják mindig másnapra a sportolást. Ezerszer bejött a stratégiám, és ez remélem, Dorogon sem lesz másképp. M. T.

katiati4.jpg