KOSBOR 2014: Kiváló borok, pezsgő koncertek, fergeteges hangulat
Közügy
2014. jún. 8.

KOSBOR 2014: Kiváló borok, pezsgő koncertek, fergeteges hangulat

A minőségi borok és az igényes zene rajongói igazán jól érezték magukat az Otthon téren, az elmúlt hétvége forró napjain. Dorogon, a térség legnagyobb közösségi borünnepét a kulináris élvezetek, a sokféle gyermekprogram és a remek koncertek tették felejthetetlenné. Köszönet a szervezőknek!

A Kosbor Fesztiválon pénteken többek között A kutya vacsorája adta az ütemet, míg szombaton a gyerekek kedvence, a Garabonciás együttes indította a napot. Felméri Péter (Dumaszínház) előadása után a Tárkány Műveket hallhattuk, az est fénypontjaként pedig Péterfy Bori dúdolt bele kiváló hangulatban az éjszakába.

garaboncis.JPG

Az idei immár az ötödik alkalommal megrendezett Kosbor volt, ahol több kiváló pincészet válogatott borait kóstolhatta meg a közönség: ott voltak a Frittmann, a Vincellér, a Haraszthy, a Royal Tokaji és a Zsirai pincészet legjobb nedűi. A tekert burgonya, a grill sajtok mellett rengetegen megkóstolták a paprikás ételek jegyében készített csodákat is a művelődési ház óriási teraszán: a töltött paprika mellett a kolbászok és a marhapörkölt-nokedlivel páros is jól fogyott.
A gyerekeknek az óvónők állítottak össze kreatív kézműves programokat, de nagy sikert aratott a népi játszótér és a lovaglás is.                  
kreatv.JPG