Kézilabda Maraton 24 órán keresztül, profikkal és amatőrökkel
Sport
2014. dec. 15.

Kézilabda Maraton 24 órán keresztül, profikkal és amatőrökkel

2014. december 19-20-án rendezik meg az idén immár második alkalommal a Kézilabda Maratont a városi sportcsarnokban.
A 18 órakor kezdődő rendezvényen a kezdődobást és az óra indítását Szappanos István a Komárom-Esztergom Megyei Kézilabda Szövetség elnök végzi el. A nyitó mérkőzést a Dorogi ESE és a Hét Vezér SE Esztergom vívja egymással.
19 órakor kezdődik a megnyitó és sportolói díjátadó ünnepség, melyen dr. Tittmann János polgármester és Szekér Zoltán sportigazgató köszöntik 2014. év kiemelkedő dorogi sportolóit.
19:30-23:00 között rendezik meg az Amatőr Tornát, ahol a dorogi sportegyesületek, baráti társaságok mérik össze erejüket.
23 órától az aktív játékosok veszik át a főszerepet. Az éjszaka folyamán sor kerül női, férfi és vegyes mérkőzésekre egyaránt.
December 20-án 8:00-14:00 óráig a Dorogi ESE utánpótlás csapatai mutatkoznak be. 14 órakor kezdődik a Szenior Torna a Győr, a Komárom, az Esztergom és a Dorog csapatainak részvételével. A szeniorok között több volt NB I-es játékos is bemutatkozik. A záró mérkőzést a Dorogi ESE NB II-es csapata játssza a meghívott MTK Budapest SE NB I-es junior csapata ellen. 18 órakor pedig a záróbuli veszi kezdetét.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!