Városmarketing Gyémánt Díjjal ismerték el városunkat!
Közügy
2016. jún. 1.

Városmarketing Gyémánt Díjjal ismerték el városunkat!

Városmarketing Gyémánt Díjjal tüntette ki városunkat a Magyar Marketing Szövetség május 31-én. Budapesten, a Telekom Székházban megtartott díjátadó gálán Dorog mellett például Szeged, Debrecen, Pécs, Miskolc, Győr és Budapest XIII. kerülete vehetett át díjakat. Megyénkből Dorog városmarketing tevékenysége mellett Tatát jutalmazták még.
A Városmarketing Gyémánt Díjjal a sikeres és hatékony marketing megoldásokat, azok széles körű népszerűsítését ismerték el. A Magyar Marketing Szövetség szakmai elismerése, a „Városmarketing gyémánt 2016" védjegy, amelyet sajtómegjelenéseknél, eseményeknél használhat mostantól városunk.
A Magyar Kultúra Napjára az idén a Retro térségi művészeti pályázat és összművészeti fesztivállal készültünk. Óriási sikerén felbuzdulva Rendezvény-esemény kategóriába nevezett a Városmarketing Iroda a fesztivállal, amelyet a legmagasabb szintű szakmai szervezet gyémánt díjjal ismert el. Közös munka, nyitottság, széleskörű részvétel: tény Dorog színesedik.
Városunk fejlesztése, ismertségünk és elismertségünk növelése mellett a legfontosabb, hogy a Dorogon és térségünkben élők jól érezzék magukat!

Madarász Tímea